Welkom

Leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik hoop dat jij het ook zooo gezellig zal vinden dat je nog eens langs komt.

Startpagina

donderdag 30 augustus 2012

Jammer...

Welkom aan de nieuwe volgers van mijn blog. Leuk dat jullie besloten hebben mij te volgen.

 Op de site van Gerrie van de blog Cozy home http://gerrie-cozyhome.blogspot.nl/ zag ik de tip van een erg mooi kussen wat ze bij de Action verkochten. Het was inderdaad een mooi kussen voor nog geen vijf euro. Ik de volgende dag meteen naar de Action maar helaas... geen kussens. Later die middag liep ik de Blokker in vond een kussen wat ik eigenlijk net zo mooi vind. Met als afbeelding een oude postkaart.

Vandaag moest ik toevallig weer bij de Action zijn en wat lag daar. De kussens die ik op de blog van Gerrie gezien had. Alleen waren ze grijs. Perfect voor het huis van mijn zus maar niet voor mij. Ik ben blij met de kussens die ik nu heb.

Vandaag ben ik druk bezig geweest met de verfkwast. Een oude krantenbak die ik een tijd geleden bij het Leger des Heils had gekocht kreeg eindelijk een nieuw verfje. En ja, als ik dan met de kwast in mijn hand sta moeten er meer spullen aan geloven. Zo hebben een donkerbruine lampenvoet een nieuwe jas gekregen, een oud naaidoosje, een stel onderzetters, een zilverkleurige kaarsenstandaard, een windlicht en twee kleine ovale engelen schilderijtjes, en o ja... een vergeeld engeltje. Alles weer fris wit. Van de week zal ik wat foto's plaatsen.

2 opmerkingen:

 1. Mooi waren en zijn die kussens, hier lagen ze niet meer..iedereen vindt ze mooi.
  Lekker met de verfkwast bezig...het effect daarna is zo leuk.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ook eens bij de action kijken! Goeie tip, als ze er liggen ;).
  Liefs Arja ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het echt heel leuk als je een berichtje voor me achterlaat.
liefs Judith